Foto: Publicitātes foto
Jaunais un populārais latviešu reperis Edavārdi publiskojis savu jaunāko albumu "Īstas acis", kā arī – videoklipu dziesmai "Zilie Ekrāni", portālam "Delfi" pavēstīja mūziķis.

Ierakstā iekļautas desmit kompozīcijas, par kuru muzikālo pavadījumu rūpējušies dažādi latviešu mūzikas producenti – Kashuks, NiklāvZ, Renalds Trakims, Sivick Beats, Noitro, X.O. un Kristaps Ritms.

Dziesmas ierakstījis un apstrādājis vietējā hip-hopa nozarē pazīstamais Tablis studijā "401". Albuma vienīgā viesmākliniece – soula, gospeļu mūzikas un džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa, kura piedalījusies četru dziesmu tapšanā. Tāpat starp dziesmām dzirdamas dažādu Edavārdi draugu balsis.

Savukārt videoklipu dziesmai "Zilie ekrāni" veidojis fotogrāfs un režisors Artūrs Krūmiņš. Video tapis sadarbībā ar veikalu "Manekeni" un seno deju grupas "Calendula" dejotājiem Annu un Ingaru.

"Albums "Īstas acis" un dziesma "Zilie Ekrāni" ir par sevis meklēšanu informācijas laikmetā," stāsta Edavārdi. "Dziesmās runāts par to, cik bieži mēs savās galvās mēģinām izdzīvot scenārijus un attēlus, kam nav nekādas saistības ar vidi, kurā mēs reāli uzturamies. Tas man lika aizdomāties."

Šā gada 8. aprīlī klubā "Melnā piektdiena" notiks jaunā albuma prezentācija. Koncertā līdzās Edavārdi uz piedalīsies arī daudzi repera draugi un īpašie viesi. No pulksten 19.00 koncertu iesildīs DJ duets "TUNNDAMN".

Ieeja klubā no pulksten 19.00, koncerta sākums – 20.00. Biļetes iepriekšpārdošanā ir iespējams iegādāties internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!