Akustiskās pasaules mūzikas apvienība "Rihards Lībietis Orchestra" nākuši klajā ar savu versiju populārā seriāla "Troņu spēle" skaņu celiņam.

"Jau ilgus gadus kopā ar grupas čellisti apbrīnojam "Troņu spēle" skaņu celiņu, kas noteikti ir liela daļa šova fenomena pamata. Tā ir reizē spēcīga, saviļņojoša un arī apbrīnojami jutekliska. Ir liels prieks, ka beidzot radās iedvesma un laiks izrādīt cieņu šīs mūzikas autoram Ramin Djawandi un izstrādāt šo versiju mūsu grupai raksturīgajā skanējumā," stāsta Rihards.

Dziesmas ieraksts tapis studijā kopā ar skaņu inženieri Tomu Lismentu, savukārt Siguldas pils kompleksā tapušo video uzņēmis Reinards Blicsons. Grupa tērpusies deju grupas "Ballare" tērpos.

"Rihards Lībietis Orchestra" sastāvā kopā ar Rihardu muzicē, Erna Daugaviete (čells), Matīss Repsis (perkusijas) un Gints Smukais (ģitāra). Šādā sastāvā mūziķi koncertē kopš 2015. gada, kad tika izdots Riharda Lībieša Latvijas mūzikas gada balvai nominētais albums "Scream, Breathe, Cry", un ir aizvadījuši daudzus veiksmīgus koncertus Baltijas valstu koncertvietās un festivālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!