Rokgrupa "Indygo" laidusi klajā jaunu skaņdarbu "Vienkāršs cilvēks". Kompozīcija iemūžināta "TRU Music Studio", atkārtoti sadarbojoties ar mūziķu aprindās augstu vērtēto producentu un grupas "Instrumenti" dalībnieku Gati Zaķi.

"Lai cik triviāli tas skanētu, joprojām uzskatu, un ar grupas puišiem esam vienisprātis, ka vienkāršībā ir patiesums un skaistums, un tas tur neslēpjas. Daudzkārt šķiet, ka vairs reti vari sastapt kādu vienkāršu cilvēku, jo pompozitāte iet visam pa priekšu," komentē grupas līderis Mārtiņš Vaters. " Tas jau nav nekas peļams, tāda ir jaunās, vienmēr kustībā un attīstībā esošās pasaules kārtība, bet ļoti bieži pietrūkst tās vienkāršās un pašsaprotamās pieklājības, vai pretimnācēja smaida," saka mūziķis.

Dziesmas "Vienkāršs cilvēks" mūzikas autori ir grupas "Indygo" dalībnieki - Mārtiņš Vaters, Mārtiņš Leja un Miks Riekstiņš, vārdu autors - Mārtiņš Vaters.

Singls "Vienkāršs cilvēks" klausāms populārākajās straumēšanas vietnēs. Video versija šai kompozīcijai vēl ir ceļā pie klausītājiem.

Līdz ar dziesmas izdošanu, "Indygo" dalībnieki atgādina par šovasar gaidāmajiem grupas koncertiem - 27.maijā - "Labdarības futbola Zibensturnīra koncerts", ("Playoff Arena" pagalmā, Rīga) 10. jūnijā - "Fontaine Rock City Grand Opening", ("Fontaine Rock City", Pāvilosta), 18. jūnijā – kopā ar grupām "Touche Amore" (ASV) un Boneflower(Spānija) ("Tu jau zini kur", Rīga), 22. jūlijā - festivāls "Munky Pride 2023", (Dignāja, Jēkabpils), 4. augustā – festivāls "Laba Daba", ("Ratnieki", Līgatne), 5. augusts - Festivāls "Summer Sound", (Liepāja).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!