Rokgrupa "Crow Mother" laidusi klajā jaunu singlu "Gray Wolf", kurš sniedz pirmo ieskatu grupas otrajā albumā, kas pašlaik ir tapšanas procesā un nāks klājā nākamgad, informē grupas pārstāvji.

Dziesmas "Gray Wolf" skanējums veidots liriskās noskaņās, piedāvājot stāstu par cerību un savas vietas iekarošanu dzīvē, kas atainots kā vilka cīņa par pārējo bara biedru uzticību.

"Ikvienam cilvēkam viens no lielākajiem izaicinājumiem ir spēt atrast savu līdzcilvēku loku, kurā viņš justos iederīgs un pieņemts tieši tāds kāds viņš ir. Gluži kā vilki, mēs nevaram būt vieni šajā dzīvē un pastāvīgi cenšamies atrast savu īsto "baru".

Tāpēc nonākt tādā draugu un tuvinieku lokā, kurā viens otram palīdz sasniegt iecerēto, pārvarēt grūtības un baudīt dzīves labākos mirkļus, ir liels izaicinājums, kura piepildīšanai dažkārt var tikt veltīta visa dzīve," par dziesmu stāsta tās autors "Crow Mother" solists Edijs Jurēvics.

Singla ieraksts tapis "KS Records" studijā un to miksējis un māsterējis Kārlis Šteinmanis.

Grupa "Crow Mother" izveidota 2012. gada vidū un tās sastāvu veido Edijs Jurēvics (vokāls), Jānis Andžāns (ģitāra), Edgars Briedis (bass) un Mārtiņš Vilšķērsts (bungas). 2014. Gada sākumā izdots grupas debijas albums "Changes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!