Foto: Publicitātes foto
30.martā klubā "Melnā Piektdiena" pašmāju smagās mūzikas kolektīvs "Sia Radikal" atzīmēs savu piekto gadskārtu. Pašlaik grupa strādā pie sava otrā studijas albuma un klausītāju vērtējumam piedāvā singlu "Viens pats".

Kā portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji, kompozīcija "Viens pats" ir ierakstīta "Pump Recordings" studijā skaņu inženiera Ginta "Mēmā" Lundberga vadībā.

"Ziemas sesijas laikā ir ierakstītas četras dziesmas, kuras visas būs dzirdamas 30.marta koncertā. Skanējums ir savādāks, jo vokāla prasību dēļ esam nogājuši vēl par toni uz leju. Bet kopumā tas ir jums pazīstamais Sia!" skaidro grupas ritma ģitārists un dibinātājs Gustavs Terzens.

Tāpat Terzens norāda, ka grupas "Sia Radikal" sastāvs ir nemainīgs kopš 2012.gada rudens: balss-Dainis Rijkuris, ritma ģitāra - Gustavs Terzens, bass - Matīss Elsbergs, bungas - Artūrs Kupčs un soloģitāra - Alvis Bernāns.

"Sia Radikal" 5.jubilejas svinībām pagaidām ir iecerēti divi koncerti – 30.martā Rīgā un 13.aprīlī Liepājā. Koncertprogramma ir plānota pussotru stundu, kuras laikā uz skatuves būs ne vien grupas esošie, bet arī bijušie dalībnieki, kā arī grupas draugi.

Grupas jubilejas koncertā Rīgā uzstāsies arī grupas "The Factor" un "Apēdājs", kā arī vairāki zināmi ļaudis, kas grupai ir bijuši nozīmīgi šo gadu laikā. Speciāli šim pasākumam "Sia Radikal" ir ieplānojuši arī vērienīgu kluba skatuves pārbūvi. Pasākuma sākums – pulksten 20, biļetes iespējams iegādāties koncerta dienā, biļešu cena – trīs lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!