Jūlija izskaņā klajā laists Šri Alex radītais remikss Sniedzes Prauliņas dziesmai "Saturna josta" no albuma "Inkrustācija". Kamēr šī versija pagaidām skanēs tikai radio un interneta straumēšanas vietnēs, pārējās "Inkrustācijas dziesmas, kā arī citas senākas un jaunākas dziesmas, būs klausāmas koncertos 15. augustā Kalnciema ielas kvartālā un 21. augustā – Fon Stricka villā, portālu "Delfi" informē dziedātājas menedžmenta pārstāvji.

"Ar Alekseju Siverenko aka Šri Alex vispirms iepazinos kā ar pianistu un improvizatoru koncertā "Celestial", kuru 2017. gadā rīkoja koris "Mūza". Pēc kāda gada, man par lielu izbrīnu, pianists sarunā atzinās, ka savā brīvajā laikā aizraujas ar dziesmu remiksiem," stāsta Sniedze. Šī ir jau otrā Sniedzes debijas solo albuma dziesma, kurai Alex piedāvājis savu versiju – pirmais remikss tapa dziesmai "All the stars".

Sniedze Prauliņa ir komponiste, mūziķe un dziedātāja, kuras mūziku raksturo sapņaina balss, neparasti dziesmu sižeti, kā arī klasiskās un populārās mūzikas savijumi. Viņa apguvusi flautas spēli Mūzikas akadēmijā, piedalījusies LTV šovā "Radīti mūzikai", dziedājusi vokālajā ansamblī "Anima Solla" un koros "Ave Sol" un "Mūza". "Ar kori "Mūza" arī izdevusi netradicionālu kormūzikas albumu "Intro", kas bijis nominēts 2014. gada "Zelta mikrofonam" vokālajā un kormūzikas žanrā. 2017. gadā klajā nāca solo debijas albums "Inkrustācija", tas vēsta par piedzīvojumiem izplatījumā, kuros tiekas kuģis "Atlēts", izmirstošas rases, laika triki, vienradžu asaru narkotikas un kosmiska mīlestība. Albumu papildina stāstu krājums "Kosmiskie priekšraksti". Albums "Inkrustācija" bijis nominēts 2017. gada "Austras balvai", kā arī "Zelta mikrofonam" kategorijā "Alternatīvās vai indie pop mūzikas albums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!