Foto: Publicitātes foto

Grupa "Stūrī zēvele" piedāvā singlu "Radiohīts" no pavasarī gaidāmā Māra Šverna un "Baložu pilni pagalmi" dziesmu kaverversiju albuma "Brāļi un māsas!"

Albumā "Brāļi un māsas!" izpildīt Šverna dziesmas savās versijās pulcēsies tādi izpildītāji kā Elizabete Balčus, "Inokentijs Mārpls", "Gaujarts", Alis P, "Satelīti", "Laika suns", "Pieneņu vīns", "Oranžās brīvdienas" un citi.

Šverna dziesmu rakstītāja talantu novērtējuši gan mūziķi, gan kritiķi, tai pat laikā atzīstot paša autora nepieradinātā, pašķībā izpildījuma ietekmi uz dziesmu panākumiem, liedzot tām skanēt populārākās raidstacijās.

"Stūrī zēvele" - "Radiohīts"

Iespējams, tieši Arņa Račinska un grupas "Mofo" savulaik pārdziedātā dziesma "Mans lielais rakstāmgalds" ļāva novērtēt "Baložu pilni pagalmi" daiļradi pēc iespējas plašākam klausītāju lokam. Iepriekš Šverna dziesmas izpildījuši arī tādi mūziķi kā "Hospitāļu iela" un "Sus dungo". Grupas "Gaujarts" albumā "Vibrācijas" iekļauta Māra dziesma "Ko tu par mani zini", kuras teksts ir proza no Ērika Marijas Remarka grāmatas "Triumfa arka".

Albumu producē grupas "Hospitāļu iela" veidotā biedrība "HI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!