Foto: Jānis Ķīsis

Grupa "The Sound Poets" un Alise Joste laiž klajā jaunu dziesmu "Mīlestība", kas tapusi sadarbībā ar producentu Arni Račinski. Dziesmai tapis arī atmosfērisks teksta video, ko veidojis Arvīds Barānovs ("Eaglewood Films"), portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Dziesmas "Mīlestība" pirmsākumi meklējami jau 2017. gada nogalē. Pēc veiksmīgās kopdziesmas "Paliec", kas iekļauta "The Sound Poets" otrajā studijas albumā "Pulsē", grupas līderis Jānis Aišpurs un Alise Joste nolēma turpināt radošu sadarbību. Tās rezultātā tapusi arī dziesma, kas nu laista klajā ar nosaukumu "Mīlestība".

"Pēc pirmās sadarbības ar grupu "The Sound Poets", mēs ar Jāni kopīgi nolēmām, ka labprāt turpinātu kopā strādāt pie jaunas mūzikas radīšanas. Kādā no mūsu tikšanās reizēm grupas studijā tad nu arī tapa šī dziesma. Ilgu laiku pēc tam tā nostāvēja datorā, šķiet, gaidot savu īsto veidolu, kādā piedzīvot dienasgaismu. Beidzot šajā pavasarī pēc veiksmīgā darba kopā ar mūsu draugu un domubiedru Arni, kurš ir dziesmas producents, esam priecīgi ļaut dziesmai uzsākt pašai savu dzīvi," stāsta Alise Joste.

"Tuvojoties mūsu pavasara koncertiem, ar grupu nolēmām, ka tajos gribam īpaši iepriecināt mūsu klausītājus ar kādu jaunu dziesmu. "Mīlestība" patiešām labu laiku gaidīja savu kārtu, un mums visiem šis pavasara gaidīšanas brīdis šķita vispiemērotākais tās laišanai pasaulē," tā Jānis Aišpurs.

Dziesma "Mīlestība" seko grupas trešajam albumam "Trīs", kura vārdā nosauktā koncertsērija jau pavisam drīz priecēs klausītājus Ventspilī (Jūras Vārti, 6. aprīlis, piedaloties Ventspils bigbendam), Valmierā (Kultūras centrs, 13 aprīlis), Jelgavā (Kultūras nams, 28. aprīlis), Rēzeknē (Latgales vēstniecība GORS, 3. maijs), un Liepājā (Rožu Zāle, Liepājas olimpiskais centrs, 11. maijs). Koncertu programmā ir ne vien jau publikas iemīļotās dziesmas no "Trīs", bet arī visi grupas lielākie hiti. Koncertos gaidāmas īpašās viešņas – Alise Joste un Agnese Rakovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!