Foto: Publicitātes foto
Pašmāju rokgrupa "The Velvet Supernova" šonedēļ laidusi klajā jaunu singlu ar nosaukumu "Vaudeville", kas ir jau piektā atsevišķi publicētā dziesma no šoziem gaidāmā grupas debijas albuma. Drīzumā tā būs pieejama "iTunes", "Spotify" un citās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Dziesmas autors ir grupas solists Jēkabs Zemzaris, to aranžējuši un producējuši paši grupas dalībnieki. Dziesmas ierakstu un pēcapstrādi veicis Sergejs 'Amsterdam' Laļetins, papildus ierakstus veicis Gints Lundbergs. Dziesmas vizuālo noformējumu veidojis Jānis Vērzemnieks un neatkarīgā mārketinga aģentūra "JVeart".

Svētdien, 20.jūlijā plkst.17:30 "The Velvet Supernova" pirmo reizi uzstāsies festivālā "Positivus" uz "Palladium" skatuves. 15.augustā gaidāma arī grupas uzstāšanās Ogres estrādē.


"Īsi pirms uzstāšanās vasaras festivālos un reizē turpinot albuma ierakstu, mēs nevēlējāmies ieturēt šim posmam raksturīgo klusumu, tāpēc tagad, ātri mobilizējušies vēl vienas atsevišķas dziesmas ierakstam, varam piedāvāt klausītājiem jaunu ieskatu topošā albuma saturā - dziesmu ar savdabīgu stāstu, vienu no mūsuprāt zīmīgākajām albuma kompozīcijām," saka grupas dalībnieki.

Pavasarī grupai pievienojās basģitārists Mārtiņš Leja, kurš pazīstams kā grupas "Indygo" dalībnieks un producentu apvienības "Do Studija" pārstāvis. "Mārtiņš grupā ienesis pavisam jaunu skanējumu un perspektīvu - kā dziesmu tapšanas procesā un studijas ierakstos, tā dzīvajās uzstāšanās. Mūs vieno kopīga muzikālā valoda un redzējums, tāpēc viņa pievienošanās grupai noteikti ir uzvara un jauns iedvesmas avots."

Kopš dibināšanas 2010.gadā grupa "The Velvet Supernova" ir izdevusi piecus radio singlus, tostarp plašu atzinību guvušo "Shelter", un sniegusi vairāk nekā 50 uzstāšanās Baltijas valstu klubos un festivālos. 2013.gada februārī grupa iesildīja "Guns n'Roses" ģitārista Slash koncertu Kauņas Žalgira arēnā, bet mēnesi vēlāk - Velsiešus "Funeral For A Friend" koncertzālē "Palladium".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!