Izdevniecība "Universal Music" laidusi klajā pašmāju repera rolanda če jaunāko dziesmu "Riņķa deja (Krievu rulete)".

Latvijas repa aprindās rolands če ir jau atzinību ieguvis mākslinieks, bet plašākai sabiedrībai viņa vārds kļuva zināms pēc singla "Tort" panākumiem radio un digitālajā vidē.

Reperis rolands če ir arī dziesmu autors un producents, kurš nāk no Talsiem. Viņš ar mūziku nodarbojas jau vairāk kā desmit gadus, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā. Mūzikā darbojas gan kā solo mākslinieks, gan ņem dalību vairākos kopprojektos, no kuriem panākumiem bagātākais ir duets kopā ar kolēģi, reperi xantikvariāts – abu pēdējais kopalbums "Siera plate 2" ir guvis lielu klausītāju atsaucību, kā arī tika nominēts Latvijas mūzikas balvai "Zelta mikrofons 2019". Šogad rolands če uzsācis sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group" un dziesma "Riņķa deja (Krievu rulete)" ir pirmais sadarbības auglis.

"Dziesma "Riņķa deja (Krievu rulete)" principā ir mans "visu vai neko" paziņojums – beidzot 100% zinu, ko es vēlos – metu katlā ticību, pārliecību, šaubas, naidu, mīlestību un vēl un vēl, lai tas viss vārās. Ņemu pie rokas savus eņģeļus un dēmonus, un griežamies kopīgā riņķa dancī," jaunā singla tapšanu raksturo rolands če.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!