Britu mūzikas žurnāls "New Musical Express" apkopojis 50 visu laiku sliktākos mūzikas video un publicējis tos savā mājaslapā internetā.

Pirmo vietu antireitingā ieņem 14 gadus vecā dziedātāja Rebeka bleka ar dziesmas "Friday" video klipu. Viņas debijas video klips tika ievietots video krātuvē "YouTube" 2011. gada sākumā un pavisam drīz kļuva par "vīrusu hitu" - lai arī klipam ir vairāk nekā 160 miljonus skatījumu, komentāri par to lielākoties ir negatīvi.

Vēlāk šis klips ticis pasludināts par sliktāko klipu "YouTube" videoservisa vēsturē, bet pēc tam izdzēsts autortiesību pārkāpumu dēļ. Pašlaik "Friday" video atkal ir pieejams videokrātuvē un tam jau ir gandrīz 10 miljoni skatījumu.

Antireitinga otrajā vietā ierindojies ASV rokgrupas "Kings of Leon" dziesmas "Radioactive" video klips, bet sliktāko video klipu trijnieku noslēdz Sjūzena Boila ar Lū Rīda dziesmas "Perfect Day" kaverversijas video klipu.

Pirmais visu laiku sliktāko video klipu desmitnieks NME vērtējumā: Rebecca Black 'Friday', Kings Of Leon - 'Radioactive', Susan Boyle 'Perfect Day', Lady Gaga 'Judas', Eric Prydz 'Call On Me', Razorlight 'Wire To Wire', Pixies 'Velouria', Christina Aguilera 'Not Myself Tonight', The Fray  'How To Save A Life', James Blunt 'You're Beautiful'.

Piedāvājam noskatīties dažus no visu laiku sliktākajiem mūzikas video NME vērtējumā.

  

Ar visu sliktāko mūzikas video sarakstu NME vērtējumā var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!