Grupa "Audiokvartāls" kopā ar hip-hopa mākslinieku Odu publicējusi dziesmas "F.I.F.A." koncertierakstu no sava jaunā albuma "Viss (nav) tik slikti" prezentācijas koncerta, kas 11. jūnijā norisinājās Ģertrūdes ielas teātrī.

Varētu šķist, ka dziesma ir veltīta populārajai futbola videospēlei "FIFA", tomēr šī abreviatūra nozīmē "fenomenāls instinkts un fenomenāla atmiņa", par ko arī ir pati dziesma. Dziesma "F.I.F.A." ir otrā no sadarbībām, kas iekļauta jaunajā albumā. Pirms tam klausītāji jau ir iepazinuši dziesmu "Es nesaprotu, es nemāku" ar dziedātāju Martu Ritovu, bet rudenī sekos trešā dziesma.

Grupa izziņojusi arī datumus, kuros turpinās prezentēt albuma "Viss (nav) tik slikti" materiālu. Pirmie koncerti jau 12. augustā Tumē un Ogrē, kam sekos koncerti 1. septembrī Valmierā, 3. septembrī Rīgā "Angārā", 10. septembrī Jelgavā un 17. septembrī Kuldīgā.

"Viss (nav) tik slikti" ir grupas otrais studijas albums, kurš izdots ši gada 31. maijā, kam sekoja prezentācijas lielkoncerts Ģertrūdes ielas teātrī, kā arī koncerti Liepājā un Jūrmalā. Grupas "Audiokvartāls" sastāvā darbojas Ivars Ozoliņš, Arnis Ozoliņš un Māris Skrodis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!