Popmūzikas spīdekļi Britnija Spīrsa un Eltons Džons šovasar izdeva kopīgu dziesmu "Hold Me Closer", kurai nu tapis arī krāsains un ar deju piesātināts videoklips.

Košo un dinamisko videoklipu veidojusi ukraiņu, kubiešu izcelsmes režisore Tanu Muino jeb Tetjana Muinjo, kura līdz šim vizuāli iemūžinājusi gan Harija Stailza, gan Cardi B, gan Lil Nas X, gan arī dažādu populāru ukraiņu mūziķu dziesmas.

Britnijas Spīrsas un Eltona Džona dziesmas klips filmēts Mehiko un tajā košos tērpos ģērbti dejotāji izdejo "gan intīmu stāstu, gan šī laikmeta haosu un satricinājumus". Abi mūziķi šajā klipā nav redzami.

"Uzsākot darbu pie šī video, zināju, ka no tā publika un fani gaidīs daudz emociju. Ņemot vērā šo atbildību, man bija jāizdara kaut kas atšķirīgs un negaidīts. Tam vizuāli bija jābūt citādam. Dejai bija jābūt tādai, kas izbrīna un liek Eltonam un Britnijai justies lepniem," ārvalstu medijiem sacīja režisore.

Muino arī atklāja, ka uzaugusi ar Britnijas tēlu un mūziku, bet dziesmas "Slave 4 You" klips pamudinājis viņu kļūt par režisori. Savukārt Eltonu Džonu viņa uzskata par ikonu.

Abu popmūzikas zvaigžņu kopīgā dziesma iznāca jau augustā un par popmūzikas princesi dēvētajai Britnijai Spīrsai šis ir pirmais jaunais singls pēc sešu gadu pārtraukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!