Jaunā viļņa šlāgera grupa "Čipsis un Dullais" klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu "Neizmet sirdi" un tās videoklipu, kura tapšanā izmantoti fragmenti no Alises Zariņas debijas filmas "Blakus", portālu "Delfi" informē grupas izdevējs Reinis Graudiņš.

Dziesma "Neizmet sirdi" līdz šim nav skanējusi nevienā koncertā un dzirdama tikai filmā "Blakus". Filma kalpoja kā mudinājums duetam pabeigt dziesmu, un no "Blakus" fragmentiem veidots arī "Neizmet sirdi" video, ko var uzskatīt par pirmo oficiālo grupas "Čipsis un Dullais" videoklipu.

Kā raksta Graudiņš, "Neizmet sirdi" ir par to, ka lietas dzīvē ir jālabo, un tā būs atrodama grupas topošajā otrajā studijas albumā. Dziesmas apstrādē un papildus vokālā ir iesaistīta visa skaņu režisora Kārļa Butina ģimene. Dziesma pieejama "Spotify" un citos populārākajos straumēšanas servisos.

"Ir pavasaris, nāk vasara, ir iespēju laiks!" atgādina grupa un visiem novēl: "Mīlēts nav zaudēts!".

Grupa "Čipsis un Dullais" pastāv jau četrpadsmit gadus un šajā laikā ir izdevusi vienu studijas albumu "P.S. Es tevi mīlu", uzstājas Latvijas klubos un festivālos, kā arī 2016. gadā saņēma "Alternative.lv" gada balvu kā "Alternatīvākā grupa". Tautā iemīļotās dziesmas "Asaras" un "Kad meitene skumst" katra vietnē "Youtube" tuvojas 200 tūkstošu klausījumu atzīmei.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!