Latviešu dziedātāja ANNNA laidusi klajā savu otro singlu "Stardom/Hater" un tā video, portālu "Delfi" informē dziedātājas pārstāve Inese Saulāja.

Skaņdarbs izpelnījās īpašu atpazīstamību pasaules mūzikas medijos, kad dziesma ieguva galveno balvu prestižajā "Amsterdam Dance Event" demo ierakstu konkursā iepriekšējā gada oktobrī.

Dziesma sarakstīta un producēta kopā ar dāņu dziesmu autoru Augustu Frīsu (August Friis). Dziesmas tēmas ideju ANNNA aizguva, iedvesmojoties no kāda raksta par vardarbību ģimenē Pasaules Futbola kausa laikā. Dziedātājas tiešie dziesmu teksti un attieksme vijas kopā ar Augusta nostalģisko dziesmu rakstīšanas veidu.

"Vardarbība ģimenē ir smags temats, par kuru diemžēl nākas pārāk bieži lasīt gan ziņās, gan dzirdēt paziņu aprindās. Es personiski nekad nespētu šo tēmu pareizi attēlot video formātā, tāpēc izlēmām šīs dziesmas video filmēt pilnīgii ignorējot dziesmas tēmu. Mēs dejojam, dziedam šos vārdus, bet izliekamies, ka nekas tāds nemaz nenotiek – tieši tāpat kā tas bieži tiek izdarīts sabiedrībā," stāsta ANNNA.

Lai gan dziesmas tēma ir emocionāli smaga, dziesmas video ANNNA un Augusts bezrūpīgi dejo dziesmas pavadījumā. Video tika radīts kopā ar latviešu radošo komandu "Creators 22".

Dziesmas "Stardom/Hater" videoklipam drīzumā sekos dziesmas remikss, kas tika radīts sadarbībā ar Nīderlandiešu producentu Remiju Kūperu (Remy Cooper).

Tiek solīts, ka vasaras sākumā iznāks dziedātājas nākamais singls, savukārt EP, "Pay Bills / Climb Hills" iznāks šī gada septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!