Producente un dziedātāja Annna laidusi klajā jaunu singlu "Confetti", kā arī publicējusi tā videoklipu, kurā nofilmējušies arī vairāki viņas fani.

Jaunais singls ir tituldziesma no gaidāmā minialbuma jeb EP "Confetti" un to iespējams noklausīties visās populārākajās straumēšanas platformās.

Piektdien, 8. jūlijā pulksten 22 Annna jauno dziesmu prezentēs Saulkrastu svētkos. Viņas koncerts gaidāms Saulkrastu pludmalē.

"Apvienojot savu mūziku ar tādām tēmām kā ilgtspēja un izdegšana, Annna ir izstrādājusi savu "sus-pop" (ilgtspējīga popmūzika) zīmolu, iedziļinoties saturā, bet vienlaikus saglabājot jautrības sajūtu," raksta mūziķes pārstāvji.

Dziedātāja jau ir iemantojusi uzticīgus sekotājus sociālajos tīklos, kuriem tika dota iespēja piedalīties dziedātājas jaunā singla klipa filmēšanā un izšaut pašas dziedātājas izgatavotos dabai draudzīgos konfeti.

"Vairāk nekā 100 cilvēku pieteicās uz tikšanos ar dziedātāju slepenā vietā Amsterdamā, lai kameras operatora objektīvā raidītu ar kaltētiem ziediem pildītus konfeti," teikts paziņojumā medijiem.

Dziedātāju šovasar Latvijā varēs redzēt jau minētajos Saulkrastu pilsētas svētkos, gan īpašā solo koncertā, 28. jūlijā "Tu jau zini kur" Tallinas kvartālā, Rīgā, gan "Summer Sound" festivālā Liepājā.

Annna (īstajā vārdā Anna Madara Pērkone) ir 26 gadus jauna dziesmu autore, producente un izpildītāja, kuras uzaugusi pie pašas jūras Saulkrastos, bet jau vairāk nekā piecus gadus par savām mājām var saukt arī Amsterdamu. Uz Nīderlandi Madara devās 17 gadu vecumā, lai pēc vidusskolas turpinātu mācības universitātē Māstrihā, kur trīs gadus mācījās diplomātiju. Pēc mācībām Madara pārvācās uz Nīderlandes galvaspilsētu, Amsterdamu, kur jau pēc laika Madara sāka savu sapņu darbu - strādāt kā pilna laika mūzikas producente vienā no lielākajām reklāmas mūzikas aģentūrām.

Annna ir ne tikai paguvusi iesildīt Amerikāņu dziedātājas LP koncertu Siguldā, bet arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā "Eurosonic", Nīderlandē un uzvarēt "Amsterdam Dance Event Demolition" konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!