Septembrī ir iznācis liriski elektroniskā trio “alejas” videoklips dziesmai “suvenīri”. Šī ir otrā dziesma no grupas otrā albuma “austrālija”, kas piedzīvo ekranizējumu.

Klipa tapšanā grupa turpinājusi iesākto sadarbību ar režisoru Antonu Baronu un operatoru Dāvidu Smiltiņu.

Videoklipa režisors ir Antons Barons, producente - Sintija Brakša. Operators Dāvids Smiltiņš, kameras asistenti – Eduards Ozerinskis un Edgars Ļaksa. Gaismu mākslinieks – Kārlis Staņa VFX un Edgars Ļaksa. Asistents – Ēriks Bērziņs, scenogrāfes un tērpu mākslinieces: Marta Folkmane un Sofija Anna Kozlova.

Videoklipa vajadzībām uzstājās arī koris, tā sastāvā bija Sofija Kozlova, Ārands Ruģēns, Oskars Moore, Kristiāna Puišele, Nicole Lee Zvaigzne, Emīlija Paškevica, Ieva Ģertrūde, Evelīna Priede, Ēriks Bērziņš, Līva Stare, Edvards Maļeckis, Rūta Znotiņa, Andris Eglītis, Henriks Eliass Zēgners, Katrīna Eglīte, Elīza Elizabete Ramza un Elīza Dombrovska. Klarnete – Artūrs Čukurs, masters – Edvards Broders. Dziesma tika ierakstīta Barona Buduārā.

"alejas" ir mūzikas grupa, kuras sastāvā darbojas Kirils Ēcis, Spāre Vītola un Reinis Žodžiks. "austrālija" ir grupas otrais albums, kas, sekojot debijas albumam "Stāsti par dabu" (2019), iznāca 2021. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!