Grupa "Krēsla" laidusi klajā jaunu dziesmu un videoklipu – "Mākslinieka piezīmes", kas iznāk tieši gadu pēc grupas debijas videoklipa dzidesmai "Tu - kabatā".

"Vēlme izrauties no ikdienas rutīnas, atbrīvoties un iepazīt iekšējos valdzinājumus - tas ir vēstījums, kuru "Krēsla" vēlējusies izteikt šajā, visnotaļ, saspringtajā laika posmā," tā par jauno dziesmu raksta grupas dalībnieki.

Grupas līderis Artis Zaharāns saka: "Dziesmas ceļš no studijas līdz klausītājiem ir bijis teju gadu ilgs, kas šajā laikā šķiet tikai pašsaprotami. Iespējams, šis laiks ir spēlējis lielu lomu dziesmas tapšanā, jo varbūt tieši tagad ir īstais laiks meklēt atbildes. Kā sarunāties laikā, kad cits ar citu nespējam sarunāties? Kā sarunāties bez vārdiem? Un galu galā - varbūt viss, kas ar mums notiek, gluži vienkārši ir mazliet spēle, kurā nemitīgi mainās noteikumi un spēlētāji?"

Šo un citas dziesmas jau drīz varēs dzirdēt klātienē, jo 9. septembrī pulksten 19 grupa uzstāsies Āgenskalna lokālā "Dēkainis". Sīkāku informāciju iespējams saņemt, sekojot grupai sociālajos tīklos. Savukārt jaunā dziesma ir pieejama arī visos populārākajos straumēšanas servisos.

Grupas sastāvā ir vokālists Artis Zaharāns, ģitārists Andis Raitums, Māris Keišs, taustiņinstrumentālists Dāvis Maskavičs, basģitāriste Laura Lāce, kā arī bundzinieks Jānis Ločmelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!