Foto: Kadrs no video

Grupa "Gapoljeri" klausītāju vērtējumam nodevusi grupas pirmo oficiālo videoklipu dziesmai par karmu un latviešu estrādes aizkulisēm "Dievs bija piedzēries", portālam "Delfi" pavēstīja grupas menedžere Inese Grīnberga.

Videoklipa tapšanā piedalījušies Latvijas Nacionālā teātra un Dirty Deal Teatro aktieri, tostarp Kristians Kareļins, Artis Drozdovs, Toms Liepājnieks un citi, profesionāli operatori un montāžas režisori, Jānis Klimanovs un Normunds Zālamans, kā arī video un aktiermākslas entuziasti.

"Gapoljeri" aizsākumi meklējami četru gadu tālā pagātnē kāda komunālā dzīvokļa virtuvē, kurā topošie aktieri un ģitārists nodevušies studiju laika bohēmai.

Līdz šai dienai apvienības repertuāru raksturo dziesmas par virtuvē visapspriestākajām tēmām. Aizvadītajā gadā oficiāli izdots pirmais singls "Fetaki" jeb "Muskuļu ārija", kura instrumentālā daļa klausāma arī jaunā videoklipa sākumā.

Grupas menedžmenta pārstāvji tāpat norāda, ka dziesmas teksts neietver mudinājumu diskreditēt kādu personu vai personu grupu dzimuma, reliģijas vai etniskās izcelsmes dēļ.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!