Grupa "Laime pilnīga" laiž klajā jaunu singlu un tās videoklipu "Esmu, Tu esi Es", kurā iejūtas speciālo dienestu darbinieku lomās. Dziesma tapusi sadarbībā ar dziedātāju Ralfu Eilandu.

Kā "Delfi" informēja grupas pārstāvji, mūzikas video tika uzfilmēts divās vētrainās februāra dienās Rīgā piedaloties vairāk nekā 30 cilvēku lielai komandai. Klipa režisors ir Pjotrs Karpuhins un galvenais operators – Ņikita Karpovs.

"Video ir par mūsdienu sabiedrību, par mums visiem un mūsu neparasto mijiedarbību un attiecībām vienam ar otru", par video stāsta grupas vokālists Ervīns Ramiņš

"Dziesmas video iejutāmies dažādos tēlos, kas iemesti absurdā situācijā un centšas rīkoties pēc labākās sirdsapziņas, kā liekas pareizi, uzņemties atbildību, bet nekas neizdodas, atrisinājums ir gana vienkāršs. Dziesma "Esmu, Tu esi Es" ir par vienaldzības pārvarēšanu, un mūsuprāt viss veiksmīgi atrisinās. Lielu lielu paldies jāsaka idejas autoram Ņikitam un visai video tapšanā iesaistītajai komandai."

Jau iepriekš tika ziņots, ka grupas "Laime pilnīga" plānotais 17. aprīļa solokoncerts "Atoms" koncertzālē "Palladium" tiek pārcelts uz šī gada rudeni – 6. novembri.

Visas biļetes, kas iegādātas uz 17. aprīļa koncertu, ir derīgas arī uz koncertu 6. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!