No šodienas, 24. novembra, radio un digitālajās tīmekļa platformās pieejams dziedātājas un mūzikas autores Lindas Leen pirmais singls "Beyond Velvet Skin" no 2017. gada 11. janvārī gaidāmā trešā autordziesmu solo albuma "Digital Church", portālam "Delfi" pavēstīja mūziķes pārstāvji no "Every Little Thing".

"Galvenais instrumentālais motīvs radies albuma ieraksta sesijas pirmājā stundā, kad skaņas pārbaudes laikā nejauša, improvizēta tēma starp mūziķiem manī aizķērās kā asns jaunam skaņas dizainam un dziesmai, un tā naktīs līdz sesijas beigām jau biju pilnveidojusi tās melodiju un tekstu. Sapņainā, varbūt pat mazliet psihodēliskā dziesmas pamatkrāsa ir viena no albuma muzikālajām šķautnēm, un tā kalpoja arī par iedvesmu videoklipa idejai," par dziesmu, kuras ierakstā dzirdama mūziķu Jāņa Ruņģa, Ivara Arutjunjana, Džonatana Guzmana (Jonatan Guzman, Zviedrija) un Toma-Edija Nordena (Tom-Eddye Norden, Zviedrija) saspēle muzikālā producenta Gata Zaķa vadībā, stāsta Linda.

Singla "Beyond Velvet Skin" video veidošanā piedalījušies režisors Rihards Gēcis, operators Ritvars Bluka, Jānis Raitums ar efektu animāciju, horeogrāfe Līga Liberte, stāsta varoņi Georgs Dvališvilli (Georg Dwalischwili), Aminata Grieta Diarra, Haua Ieva Diarra, producente Anna Miesniece un grimmētāja Sanda Bojāre.

Tāpat šodien tiek izsludināta Lindas Leen gaidāmā albuma koncertturneja, kuras ietvaros nākamajā gadā dziedātāja uzstāsies 11. martā Latgales vēstniecībā "Gors", Rēzeknē, 16. martā – koncertzālē "Palladium" Rīgā, 19. martā – Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 26. martā – koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā.

"Uzstāšanās dzīvajā man vienmēr ir bijusi saldākā un gaidītākā kārta no mūziķa darba, tāpēc marts būs mans medusmēnesis ar Mūzu un izciliem mūziķiem. Dažas no jaunā albuma dziesmu demo versijām bija dzirdamas 2013. gada promo koncertos "Demo" un mūzikas festivālos "Positivus" un "Summer Sound", tagad tās skanēs pilnveidotā, konceptuāli vienotā veidolā. Viennozīmīgi – ar jaudu," atzīst Linda.

Biļetes uz koncertiem pieejamas no šodienas, 24. novembra, "Biļešu serviss" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!