Foto: Publicitātes foto
Pašmāju dziedātājs Nikolajs Puzikovs sestdien, 8. oktobrī, prezentēja savu pirmo videoklipu, kas radīts dziesmai "Dievs tevi mīl", portālam "Delfi" pavēstīja "Mikrofona ierakstu" pārstāvis Guntars Račs.

"Šī ir mana pirmā dziesma un mans pirmais videoklips. Tas nemaz nenāca viegli, kā sākumā šķita. Tāpēc arī gandarījums ir liels. Traucēja gan laika apstākļi gan citas lietas, bet mēs tikām ar to galā. Paldies visiem, kas atsaucās aicinājumam pievienoties masu skatiem. Paldies visiem, kas man palīdzēja realizēt šo manu sapni," norāda Puzikovs.

Videoklipu veidojusi producente Arta Mugurēviča-Jenemane un režisors Zigmunds Ziemelis, kurš pats ir arī videoklipa montāžas autors. Režisors komentē videoklipa ideju: "Brīžiem mēs ejam cauri dzīvei, neredzot visu to skaisto, kas slēpjas, varbūt, tepat aiz stūra, tādēļ mums jāmēģina saglabāt sevī vismaz daļiņu tā naivuma, dzīvesprieka un ticības nākotnei, kas raksturīga bērnam. Katrā mirklī slēpjas burvība, mums tikai ir jāiemācās to saskatīt."

"Dievs tevi mīl' videoklipā vienu no galvenajām lomām spēlē dziedošās Zaļkalniņu ģimenes jaunākā atvase Zane Zaļkalniņa.

Fotogalerijā: Ieskats dziesmas "Dievs tevi mīl" videoklipa tapšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!