Reperis indigo publicēja savu debijas albumu "Maldīgs iespaids", kura tituldziesmai ar tādu pašu nosaukumu tapis videoklips un radio versija.

Kā vēsta mūziķis, klipu veidojusi jaunā režisore Amanda Grīnberga un tajā piedalījušies 16 pazīstami latviešu aktieri, mūziķi, horeogrāfi, kā arī jauni mākslinieki.

"Mēs mēdzam rīkoties, nerēķinoties ar citiem. Reizēm tas beidzas slikti, bet mums tiek piedots. Šajā dziesmā un mūzikas klipā stāsts ir par to robežu, kas tiek pārkāpta, bet atpakaļceļa šķietami vairs nav. Par to, kā atrast ceļu un piedot pašam sev," stāsta indigo.

Klipa režisore ir jaunā māksliniece, Latvijas Kultūras akadēmijas studente Amanda Grīnberga, operators — Aivars Šaicāns, scenogrāfe — Madara Mela, scenārija autori — Igors Šelegovskis un Amanda Grīnberga, montāžas režisori — Jēkabs Okonovs un Mārcis Pārups. Klipā redzami pazīstami latviešu aktieri Lolita Cauka, Kaspars Zvīgulis, Inese Pudža, Daiga Kažociņa, Elizabete Skrastiņa, Juris Hiršs, Ilze Blauberga, Romāns Bargais, Kaspars Zāle, Jana Ļisova, kā arī citi mākslinieki.

Reperis indigo, kurš līdz šim bija plašākā sabiedrībā pazīstams kā teātra un filmu aktieris Igors Šelegovskis, raksta dziesmas jau kopš pusaudžu gadu vecuma, taču līdz šim ar to dalījies vien ierobežotam klausītāju lokam. Šajā septembrī mākslinieks ar atklāšanas koncertu prezentēja savu debijas albumu "Maldīgs iespaids", kas lielā mērā ir indigo pieaugšanas stāsts —- par līdzsvara meklējumiem starp cilvēka un arī dzīves duālajām dabām. Albumu "Maldīgs iespaids" var noklausīties Spotify un citos tiešssaistes straumēšanas servisos. Drīzumā gaidāmi arī indigo koncerti Latvijas reģionos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!