Gadu pēc albuma "Neona pilsēta" izdošanas, reperis Ozols laidis klajā jaunu videoklipu dziesmai "Mūžība", kas arī atrodama šajā albumā.

Albumā ir iekļauti tādi jau labi zināmi singli, kā "Stils", "Personības rekords", Nekad", "Zapte" u.c. Tas ir saņēmis gada balvu nominācijā "Labākais hip hop albums 2018", kā arī bija pamanīts un nominēts starp 10 labākajiem ierakstiem "Austras balvai".

Video klipa autors ir Andrejs Skurjats jeb Dree no "Brothelab", kas ir autors arī tādiem zīmīgiem video, kā "Stils", "Superhaips, kā arī grupas "Carnival Youth" "Desktop" u.c. Mūzika – Niklāvz.

"Šis ir albums pie kura strādāja tie, kuri savu darbu mīl un dara to profesionāli, sākot ar noformējumu, klipiem, skaņu un saturu. Ieraksts noslēdzas ar diezgan zīmīgu dziesmu "Mūžība", kas "ceļotājus" aizved līdz zināmam galam. Pirms novembra koncerta bija vēlme noslēgt šo ierakstu arī ar "lielu" video, es ļoti ceru, ka mums tas kopā ar Andreju izdevās. Šis piedzīvojums noteikt mums bija īpašs," saka pats Ozols.

Jau ziņots, ka šajā nedēļas nogalē, 23. novembrī, Dzelzceļa muzejā ir paredzēts Ozola vienīgais rudens/ziemas koncerts – "Neona pilsēta – Sāgas noslēgums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!