Līdzīgi kā liela daļa no mums arī Rīgas Doma zēnu koris un tā diriģents Mārtiņš Klišāns šobrīd savu ikdienu pavada mājās. Tāpēc koris ir radījis iedvesmojošu aicinājumu, kādēļ šobrīd ikvienam no mums ar daudz lielāku atbildību jāizturas pret saviem līdzcilvēkiem un īpaši pret pašiem tuvākajiem – vecvecākiem.

Raimonda Tigula topošā albuma dziesma “Rīta un vakara dziesma” ir pamatā pašu radītam video klipam. Tajā kora puikas redzami kopā ar saviem mīļajiem vecvecākiem, kurus šobrīd lielai daļai nav iespēju satikt.

Kora diriģents – Mārtiņš Klišāns, kurš ir arī video klipa autors, saka: "Radot šo darbu, mani iedvesmoja dziesma un mūsu kora visuzticamākie klausītāji – zēnu vecāki un vecvecāki. Sargāsim viņus! #Paliecmājās”

Šis ir jau otrais skaņdarbs no Raimonda Tigula un Rīgas Doma zēnu kora gaidāmā albuma “Rīta un vakara dziesmas”. Pagājušā gada nogalē daudzus aizkustināja labdarības akcijas “Dod pieci!” himna – “Klusi čukst Dievs”. Albums tiks izdots tuvāko mēnešu laikā un šogad vēl paredzēti vairāki šīs programmas koncerti.

Tāpat diriģents atgādina, ka programmas “Rīta un vakara dziesmas” tuvākie koncerti gaidāmi:

Augustā (datums tiks precizēts) – Tiguļkalnā, Talsos;
24. oktobrī – koncertzālē “Lielais dzintars”, Liepājā;
5. novembrī – Latgales vēstniecībā “Gors”, Rēzeknē.

Rīgas Doma zēna koris un diriģents Mārtiņš Klišāns saka īpašu paldies video klipa tapšanā Arvīdam Barānovam un “Eaglewood Pictures” par Latvijas dabas skatu video, Lienei Klišānei, Unai Minalto un koristu vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!