Foto: Publicitātes foto

Ar lēno deju vakaru sestdien, 7. aprīlī, pulksten 20.00, K. K. fon Stricka villa Aristida Briāna ielā 9 turpina iesākto koncertu ciklu, kura ietvaros režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs klausītājiem jaunā skanējumā izpildīs iemīļotās dziesmas no paša izrādēm, galvenokārt iestudējumam "Peldošie-ceļojošie" veidotās muzikālās kompozīcijas, portālu "Delfi" pasākuma rīkotāju pārstāve Alise Podniece.

Nastavševa izrāžu mūzikai raksturīgās liriskās melodijas par ritmiskiem deju mūzikas skaņdarbiem pārveidotas kopā ar eksperimentālo mūzikas grupu "Ezeri", kas arī koncertā pievienosies režisoram uz skatuves. Dziesmu tekstiem izmantotas krievu dzejnieka Nikolaja Kuzmina eksistenciālās rindas, kas katru dziesmu padara par stāstu.

"Dziesmas ir domātas baudai, lai tās klausītos un gūtu baudu, un deja – tā ir citāda komunikācijas forma, kas nāk tad, kad vārdi ir lieki," izsakās pats Vladislavs Nastavševs.

Vladislava Nastavševa izrāžu neatņemama sastāvdaļa ir paša sacerētā un bieži vien arī izpildītā mūzika. To, ka šī mūzika spēj eksistēt arī ārpus teātra telpas, ir pierādījuši jau vairāki plaši apmeklēti koncerti, kā arī "Lēno deju vakari" Fon Stricka villā pagājušā gada decembrī.

Biļetes uz pasākumu iegādājamas vietnē "Bezrindas.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!