Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 28. novembra, vakarā, "Arēnā Rīga" notiks grupas "Jumprava" lielkoncerts XO, kurā par godu apvienības 35. jubilejai izskanēs tās skaļākie hiti, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāju pārstāvji.

Pirms pieciem gadiem, svinot 30 gadus uz skatuves, grupa "Jumprava" savus fanus pulcēja koncertos visā Latvijā, šo tūri noslēdzot ar diviem pilnībā izpārdotiem koncertiem "Palladium Riga" koncertzālē. Vairs nav tie gadi, lai skrietu pa pasauli, tāpēc šajā svētku reizē grupas puiši – Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un Ainars Ašmanis – uzrīkos vienu lielu, kārtīgu ballīti novembra beigās. Kopā ar grupu uzstāsies bundzinieks Nr.I Rihards Fedotovs. Grupas brieduma pakāpi apliecina arī koncerta nosaukums XO jeb Extra Old (īpaši vecs) – kā labam konjakam, kas vairāk nekā 20 gadu izturēts ozolkoka mucā.

Koncerta XO programma atbilstoši Arēnas vērienam, būs piepildīta ar labi zināmām dziesmām, kurām dziedāt līdzi, kā arī jauniem skaņdarbiem un sen piemirstām dziesmām jaunā skanējumā. Gaidāmi arī viesmākslinieki.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!