Foto: AFP/Scanpix
Pirmdien, 21.janvārī, notiks ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonija, kurā uzstāsies arī vairāki pazīstami mūziķi, tostarp dziedātāji Bejonsē un Stīvijs Vonders, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Bejonsē ceremonijā izpildīs Amerikas Savienoto Valstu himnu. Viņa ir uzstājusies arī iepriekšējā prezidenta Obamas inaugurācijas ceremonijā, kurā izpildīja leģendārās dziedātājas Etas Džeimsas (1938 - 2012) dziesmu "At last".

Šī jau ir otrā reize, kad Stīvijs Vonders ir saistīts ar Baraka Obamas inaugurācijas ceremoniju - 2009.gadā viņš kopā ar citiem māksliniekiem piedalījās inaugurācijas komitejas veidotā mūzikas albuma "Change Is Now: Renewing America's Promise" ierakstīšanā.

Interneta vietnē "Spotify" nesen tika publicēts oficiālais ceremonijā atskaņojamo dziesmu saraksts, kurā ietilpst septiņpadsmit ieraksti.

Kā ziņo ārvalstu mediji, inaugurācijas ceremonijā uzstāsies arī Ališa Kīza, Keitija Perija, grupa "Fun", Marks Antonijs, seriāla "Radīti skatuvei" dziedošās zvaigznes, Kellija Klarksone un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!