Foto: Publicitātes foto

VEF Kultūras pilī 18. martā pulksten 19.00 latviešu rokgrupa "Opus Pro" aicina uz sava jaunā CD "Būsim kopā arvien" iznākšanas svētku koncertu, kurā skanēs gan pavisam jaunas dziesmas, kas tapušas pēdējo gadu laikā, gan grupas zelta repertuārs.

"Tā kā jaunā albuma ierakstā ir dzirdamas vijoļu skaņas, koncertā uz skatuves kāps arī stīgu grupa, kas piedalīsies ne tikai jauno dziesmu atskaņošanā, bet bagātinās skanējumu arī visiem labi zināmajām un klausītāju mīlētajām balādēm. Savukārt koncerta galvenais viešņa būs "X faktora" zvaigzne Elīna Gluzunova, ar kuru grupai "Opus Pro" ir izveidojusies lieliska sadarbība un kuras lielisko vokālu grupa bija novērtējusi, vēl pirms dziedātāja piedalījās un plūca uzvaras laurus šovā," teic grupas dalībnieks Artūrs Zemnieks.

Atgādinām, ka "Opus Pro" pastāv jau vairāk nekā 30 gadu. Grupa turpina pastāvēt un priecēt savus klausītājus ar enerģisku, dzīvespriecīgu rokmūziku un arī ar mīlas balādēm. Izņēmums nav arī jaunais albums "Būsim kopā arvien", kurš ir kā kopsavilkums pēdējo desmit gadu laikā paveiktajam – iepriekšējais albums iznāca 2006. gadā. Lielākā daļa dziesmu ir tapušas, sadarbojoties ģitāristam Artūram Zemniekam ar solistu Alex. Ar savām dziesmām albumu bagātinājuši arī grupas bundzinieks Juris Veremejs un taustiņinstrumentālists Jānis Valters, un tieši viņa dziesmas nosaukums izmantots albuma nosaukumā.

Pirms albuma iznākšanas grupa jau laidusi klajā jaunu mūzikas video, kas tapis dziesmai "Labākie vārdi" (A.Zemnieks / J. Reihlers), un tā ir kā pirmais vēstnesis jaunajai koncertprogrammai, kurā skanēs gan jaunās, gan arī labi zināmās un populārās dziesmas neparastākās noskaņās.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!