Foto: Publicitātes foto

Nule savu pirmo studijas albumu izdevusī latviešu turbofolka grupa "Oranžās brīvdienas" publiskojusi otro singlu no albuma "Spīd" - "Pavasaris".

Oranžās brīvdienas 'Pavasaris'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Oranzas_brivdienas_-_Pavasaris.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā teic grupas dalībnieki - dziesma "Pavasaris" piemērota tieši šim gadalaikam, kaut gan būtībā "pavasaris" domāts simboliski kā kaut kā jauna sākums. Ir jau arī par ko, "sasvīdušām rokām melnu darbu darot" ieguldīts darbs pusotra gada garumā, lai beidzot iznāktu ilgi gaidītais ripulis "Spīd", teic grupas dziedātājs Ints "Speiss" Ķergalvis. Savukārt OB basģitārists Kundziņš "Pavasari" raksturo kā masīvu regeju: "Tas īpaši ieteicams ļaudīm, kuri tikko parkā izšāvuši pāris aliņus."

Grupas "Oranžās brīvdienas" dalībnieki neslēpj, ka jau uzsākuši darbu pie jauna albuma. Kad tas varētu ieraudzīt dienas gaismu, gan neesot ne mazākās jausmas. Mēģinājumos radītas jau sešas pilnīgi jaunas dziesmas, un, visticamāk, koncertos tās pagaidām grupa nespēlēšot. Dziesmu autors kā ierasts ir Speiss.

Maijā savukārt grupa dosies šī gada pirmajā ārvalstu turnejā. Šobrīd zināms, ka vairāki koncerti notiks Vācijā. Taču vēl pirms tam paredzēta albuma "Spīd" Latvijas tūrneja ar koncertiem Saldū, Liepājā, Rīgā, Jelgavā un Valmierā.

Jauno albumu var iegādāties mūzikas ierakstu veikalos "Upe" un "Randoms", kā arī grupas koncertos un mājas lapā www.oranzas.lv.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!