Foto: Publicitātes foto
“LMT Summer Sound” festivāls, kurš norisināsies Liepājā, no 10. līdz 11. Jūlijam, jau gandrīz ir klāt. "Delfi" piedāvā iepazīties ar dažiem organizatoru ieteikumiem ērtākai nokļūšanai festivālā.

No šodienas, 9. Jūlija, plkst. 17:00 vārtus vaļā vērs "LMT Summer Sound" telšu pilsētiņa, kura uzņems pirmos festivāla apmeklētājus, paša festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta piektdienas vakarā, 10. Jūlijā, plkst. 17:00.

Šobrīd darbojas arī divi aproču apmaiņas punkti, viens no tiem ir atrodams t/c "Spice", Rīgā, otrs atrodas Liepājā, tirdzniecības namā "Kurzeme", aproču apmaiņas punkti darbosies līdz pat piektdienas vakaram. Organizatori aicina festivāla apmeklētājus doties uz šiem apmaiņas punktiem un laicīgi apmainīt festivāla biļetes, lai nebūtu liekas gaidīšanas rindās pie festivāla ieejām.

Ērtākai nokļūšanai uz "LMT Summer Sound" festivālu tiek organizēts LMT Summer Sound ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju, 9.jūlijā, plkst. 18:00 un 10.jūlijā, plkst. 10:00 un 18:00. Brauciena maksa ir 8 eiro. Lai rezervētu vietu autobusā, jāpiesakās rakstot uz e - pastu: ekspresis@summersound.lv vai zvanot: +371 29409360.

Rīkotāji lūdz arī ņemt vērā satiksmes ierobežojumus, kuri ir vairākos ceļa posmos Rīga - Liepāja uz A9 šosejas, ja uz festivālu dodieties ar personīgo auto. Festivāla apmeklētājiem no Rīgas ieteicams izmantot apvedceļu Liepājas šosejai caur Kuldīgu. Plašāka informācija pieejama Valsts Ceļu mājaslapā.

Viedtālruņos var ielādēt īpašo festivāla aplikāciju, kuru var atrast internetā. Aplikācijā var iepazīties ar mūziķiem, kuri uzstāsies festivālā, citām aktivitātēm, teritorijas plānu un sekot līdzi tiešraidēm.

Tirdzniecībā joprojām ir pieejamas festivāla draugu grupas biļetes, kas piedāvā iegādāties 5 biļetes par 4 biļešu cenu. No šodienas vienas divu dienu biļetes cena tirdzniecībā ir 35 eiro. Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. Festivāla biļetes būs iespējams iegādāties arī pie festivāla ieejas.

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10. - 11. jūlijā, Liepājā. Divu dienu garumā tajā uzstāsies "Nico&Vinz", "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Astro'n'out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!