Foto: Scanpix
Otrdien, 11.februārī, sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz šīsvasaras lielāko brīvdabas koncertu Batijā – "Kings of Leon", kas notiks 25.jūnijā, Mežaparkā.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, Latvijā pārdošanā būs laisti 20 000 koncerta biļešu, jo pārējās biļetes tiks pārdotas Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Krievijā un Baltkrievijā, kur nav paredzēts grupas koncerts, un grupa nav uzstājusies līdz šim. Iepriekšpārdošanā biļetes varēs iegādāties positivus.com un fbi.lv reģistrētie biedri. Pirmo 10 000 biļešu cena būs 45 eiro, pēc tam biļete maksās 55 eiro.

Iepriekšpārdošanā biļetes uz "Kings of Leon" Rīgas koncertu būs pieejamas no 11. februāra plkst. 10 tikai positivus.com reģistrētajiem lietotājiem un fbi.lv kluba biedriem, kuri būs reģistrējušies kādā no vietnēm līdz 10. februāra plkst. 16. Pirmdienas pēcpusdienā reģistrētie lietotāji saņems e-pasta vēstuli, kurā būs kods, kas būs jāuzrāda "Biļešu Serviss" kasēs vai jāievada www.bilesuserviss.lv un  saite uz biļešu iepriekšpārdošanu "Ticketpro" e-veikalā. Iepriekšpārdošanas dienās nebūs iespēja biļetes rezervēt. Vienā pirkumā nevarēs iegādāties vairāk nekā sešas biļetes.

Publiskā biļešu tirdzniecība 14.februārī plkst 10 sāksies vienlaicīgi sešās valstīs - Latvijā, Igaunijā, Lietuvā Krievijā, Somijā un Baltkrievijā. Biļetes būs nopērkamas "Ticketpro" un "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī internetā.

Viena no populārākajām ASV rokgrupām pasaulē "Kings of Leon" sastāvā visi grupas dalībnieki ir ģimenes locekļi. Par pirmā lieluma zvaigznēm "Kings Of Leon" kļuva pēc albuma "Only by the Night" izdošanas 2008.gadā. Ar šo albumu grupa radīja tādus hītus kā "Use Somebody" un "Sex On Fire", kas ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē. Pagājušajā gadā Kings of Leon laida klajā "Mechanical Bull" albumu, kuram veltīta ir arī gaidāmā koncerturneja. Arī biļešu cenas uz gaidāmo kocertu būs ievērojami lētākas kā citviet Eiropā.

Koncertu organizē "Positivus Music" un "FBI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!