Foto: Publicitātes foto

Par gadu pārcelts vācu grupas "Rammstein" šovasar plānotais šovs Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Iepriekš 21. jūlijā plānotais koncerts notiks tieši gadu vēlāk – 2021. gada 21. jūlijā, liecina "Biļešu serviss" internetā veikalā publicētā informācija.

Kā informē rīkotāji, iegādātās biļetes ir derīgas uz pārcelto datumu un tās nav nepieciešams mainīt.

Ja kādu apsvērumu dēļ nav iespējams apmeklēt pasākumu pārceltajā datumā, naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA „Biļešu serviss" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. Pieteikuma veidlapu var ielādēt šeit . Aizpildītu veidlapu jāsūta uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv.Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt no 2020. gada 1. jūnija līdz 2020. gada 31. jūlijam.

Atgādinām, ka "Rammstein" ar savu līdz šim vizuāli iespaidīgāko programmu 2019. gada vasarā viesojās Rīgā. Tallinā bija gaidāma šī pati programma.

Atgādinām, ka 2019. gada 17. maijā "Rammstein" izdeva savu septīto studijas albumu "Rammstein", kas bija pirmais grupas studijas ieraksts pēc 10 gadu pārtraukuma, saglabājot grupai raksturīgos provokācijas elementus 11 dziesmu garumā un jau izpelnoties vairākus skandālus par koķetēriju ar tādu tabu tēmu kā holokausts.

"Rammstein" ir viena no kritiķu un klausītāju atzītākajām Vācijas rokgrupām, kuras kopējais pārdoto ierakstu skaits pārsniedz 10 miljonus. Kopš dibināšanas 1994. gada mūziķu kontā ir tādi skaņdarbi kā "Du Hast", "Benzin", "Engel", "Amerika", "Sonne", "Ich Will", "Pussy" un daudzi citi, kas ir gan nokļuvuši Eiropas valstu topu virsotnēs, gan arī parādījušies dažādu filmu un seriālu skaņu celiņos. Tāpat jāatzīmē, ka karjeras gaitā apvienība ir tikusi nominēta aptuveni 30 dažādām mūzikas balvām, tostarp divām "Grammy", kā arī ir ieguvusi 10 "Echo", divas "Kerrang!" un vienu "MTV Europe Music" balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!