Foto: Publicitātes foto

Mūzikas portālā "Alternative.lv" atklāts balsojums par "Alternatīvās gada balvas" nominantiem sešās dažādās nominācijās. Balvas pasniegšanas ceremonija un koncerts norisināsies 8. februārī klubā "Nabaklab", portālu "Delfi" informē "Alternative.lv" pārstāvji.

Koncertā klubā "Nabaklab" uz skatuves kāps eksperimentālā postmetāla grupa "Tesa", Cēsu metalcore apvienība "Enhet", kā arī salīdzinoši jaunā un perspektīvā "Burned in Blizzard".

Pasākuma organizatori, iesaistot pašas grupas un sekotājus, ir apkopojuši vairāk kā 80 pašmāju grupas, piedāvājot balsotājiem iespēju iepazīties ar lielāko daļu Latvijas alternatīvās skatuves pārstāvju, sniedzot vērtējumu sešās nominācijās. Grupas, kuras laika posmā līdz 1. februārim (ieskaitot) būs guvušas lielāko atbalstu, saņems īpaši veidotas Alternative.lv balvas, kuras tapušas sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem.

Nobalsot par nominantiem var šeit!

"Aicinām ņemt dalību 2012. gada smagāk strādājušo alternatīvo grupu noteikšanā, lai atbalstītu, motivētu un pateiktu paldies gan jaunajām apvienībām, gan jau pieredzējušajiem mūziķiem par ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā," teikts "Alternative.lv" izplatītajā paziņojumā

Ieejas maksa pasākumā – 3 lati. Reģistrējot savu balsi – 2 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!