JVLMA 93. dzimšanas dienā, 11. janvārī, plkst. 18.00 Latvijas Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē notiks Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) un Swedbank Gada balvas 2012 pasniegšanas ceremonija un svētku koncerts.

Šogad, ieskandinot Jāzepa Vītola 150. atceres gadu, par izciliem sasniegumiem mūzikā un pedagoģiskajā darbā Akadēmijas nozīmīgāko apbalvojumu – "Gada balvu jaunajam mūziķim", saņems jaunie talanti diriģents Jānis Liepiņš (attēlā) un dziedātājs Kalvis Kalniņš, savukārt ar JVLMA un Swedbank "Gada balvu mācībspēkam 2012" godinās komponisti profesori Selgu Menci.

Svinīgajā sarīkojumā muzicēs visi Gada balvas laureāti, jauniešu koris "Kamēr…", kā arī JVLMA "Brass" ansamblis, simfoniskais orķestris un koris. Pie diriģenta pults stāsies Jānis Retenais, Māris Sirmais, Mārtiņš Ozoliņš, Viesturs Gailis un Andris Vecumnieks.

Biļetes uz JVLMA un Swedbank Gada balvas pasniegšanas ceremoniju un svētku koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī stundu pirms koncerta norises vietā. Biļetes cena – 3 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!