28. martā plkst. 19.00 notiks koncerts "Lūdzu, atnāc!" mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra atbalstam, kurš pēc smagā satiksmes negadījuma šā gada janvārī ir pamodies no komas un sācis atlabt, tomēr viņam nepieciešama ilgstoša rehabilitācija. Koncerts būs Ūdrīša ģimenes un draugu pateicība visiem, kuri ir palīdzējuši – veikuši pārskaitījumus, zvanījuši uz maksas tālruni , ziedojuši asinis un sūtījuši labās domas.

Koncerts notiks "RīgaTV 24" studijā, bet skatītāji to varēs vērot tiešraidē "RīgaTV 24", portālos "Delfi.lv", "Tvnet.lv" un "straume.lmt.lv", kā arī skatīties "Radio SWH" videotiešraidē.

Koncerta nosaukums "Lūdzu, atnāc" ir aizgūts no paša Ūdrīša sarakstīta un pagaidām vēl plašākai publikai nezināma skaņdarba, kas publiskots līdz ar koncerta izziņošanu.

Jau vēstīts, ka šā gada 17. janvārī notika satiksmes negadījums, kurā smagas traumas guva grupas "The Hobos" līderis, dzejnieks un komponists, Rolands Balodis-Ūdris. Lai varētu nodrošināt Ūdrīša rehabilitācijas procesu, viņa ģimene un draugi sadarbībā ar "Ziedot.lv" uzsāka ziedojumu vākšanas kampaņu. Diennakts laikā tika saziedoti nepieciešamie līdzekļi, lai uzsāktu pirmo rehabilitācijas posmu, un Ūdrītis turpinātu atveseļoties Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā, jau no 21. marta. Viņa atlabšanas gaita un ilgums šobrīd nav prognozējami, tomēr ar savākto naudas summu pietiks, lai nodrošinātu mūziķa veselības stāvoklim nepieciešamo rehabilitāciju vismaz pusgadu ilgam periodam.

"To cik ilgi tas vilksies un kā, mēs neviens nezinām. Varam tikai cerēt, gaidīt un ticēt! Un es ticu! Es piespiedu sevi ticēt tumšā, drūmā un briesmīgā laikā, kādas bija Ūdra nedēļas reanimācijā. Man rakstīja vēstules nepazīstami cilvēki, kuri vēlāk kļuva pazīstami un teica - "nepadodies", "mums arī tā ir bijis", "viss būs labi". Tagad nu viens posms būs noslēdzies. Bet viss tikai sāksies! Viņam vajadzēs milzum daudz spēka un pacietības!

Bet es ceru, ka paies pāris gadi, mēs ar Ūdri aizbrauksim uz Ventspili, uz manām dzimtajām mājām pie Baložu Mammas, būs vasara, silts, sēdēsim abi tur uz soliņa piesaulītē, plikām pēdām, kāju pirkstus iebāzuši maigi zaļā zālē, Bārts jau būs paaudzies un neveikli skraidelēs, ķerdams taureņus, bet mēs ar Ūdri nopūtīsimies, runāsim par dzīvi, cik tā dīvaina, sarežģīta, bet skaista un atcerēsimies šos tumšos, grūtos laikus, teikdami: "Kas tas bija par briesmīgu gadu!" Un pēc tam mēs aizbrauksim ciemos pie Ūdru Tēva uz Liepāju!

Mēs ar Bārtu sakām Jums visiem lielu, lielu un neizmērojamu PALDIES!" savā "Facebook" profilā publisku pateicību visiem ziedotājiem paudusi Rolanda Ūdra-Baloža sieva Ilona Balode-Ūdre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!