Foto: Publicitātes foto

2014. gadā festivāls "Positivus" norisināsies trīs dienas - 18., 19., 20. jūlijā, informē festivāla organizatori. Savukārt galvenais sadarbības partneris būs uzņēmums "Lattelecom".


"2014.gadā festivāls atkal notiks trīs dienas, piedāvājot vēl iespaidīgāku un krāšņāku programmu kā līdz šim. Sadarbība ar "Lattelecom" festivālam dos daudz vērtīgu tehnoloģisku papildinājumu un ļaus festivālu pacelt jaunā kvalitātē, tai skaitā izmantot "Lattelecom"  televīzijas iespējas. Arī festivāla galvenā skatuve, uz kuras uzstājas festivāla lielākās zvaigznes, sadarbības rezultātā mainīs nosaukumu un kļūs par "Lattelecom skatuvi"."

Jau ziņots, ka šogad festivāls izpelnījās līdz šim lielāko ārvalstu atsaucību un atzinību. Festivālu apmeklēja jau gandrīz 4000 ārvalstu tūristu, un "Positivus" ir izvirzīts Eiropas festivālu balvai nominācijā "Labākā programma". Šai nominācijai pretendentus izvēlas starptautiska žūrija, un "Positivus" šajā nominācijā sacenšas ar deviņiem citiem Eiropas festivāliem, tajā skaitā Glastonbury, Roskilde, Latitude, Primavera,  RockamRing, Sziget u.c. Tāpat "Positivus" sacenšas ar citiem festivāliem "Labākā vidējā mēroga festivāla" kategorijā.

Biļetes uz 2014. gada festivālu tikai trīs dienas no 21. oktobra par īpaši zemu cenu būs nopērkamas "Nordea" bankomātos, festivāla interneta vietnē un "Biļešu Serviss" kasēs.

Trīs dienu biļete bez telts vietas maksās 33 latus (46,95 eiro), bet ar telts vietu -  37 latus (52,65 eiro). No 24. oktobra trīs dienu biļete bez telts vietas maksās 37,95 latus (54,00 eiro), trīs dienu biļete ar telts vietu - 42,17 latus (60,00 eiro).

Piedāvājam ielūkoties jautrāko un labāko bilžu apkopojumā no šā gada "Positivus":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!