Foto: DELFI
Kompānija "Sony" pazeminājusi cenas no dzīves pāragri aizgājušās Vitnijas Hjūstones albumam "The Ultimate Collection", kas tika paaugstināta pusstundu pēc pirmo ziņu izplatīšanās par dziedātājas nāvi. Lēmumu atkal pazemināt cenas kompānija pieņēmusi pēc lietotāju protestiem, kuri pauda sašutumu par "Sony" centieniem iedzīvoties uz dziedātājas nāves rēķina, vēsta ārvalstu mediji.

Par šī albuma cenas paaugstināšanu interneta veikalā "iTunes" no 4,99 sterliņu mārciņām līdz 7,99 sterliņu mārciņām svētdien pavēstīja izdevums "Digital Spy". Turklāt izdevums arī norādīja, ka dziedātājas fani kauninājuši kompāniju "Apple", kas ir šī interneta veikala īpašnieki. Saskaņā ar izdevumam pieejamo informāciju "iTunes" cenu paaugstinājuši vien pusstundu pēc tam, kad parādījušās pirmās ziņas par dziedātājas nāvi.

Vēlāk laikraksts "The Guardian" vēstīja, ka par cenu paaugstināšanu atbildīga kompānija "Sony", kurai pieder Hjūstones dziesmu autortiesības. Kāds anonīms, ar "Sony" saistīts avots izdevumam norādījis, ka cena mainīta, jo šī albuma vairumtirdzniecības cena jau sākotnēji bijusi "nepareiza" un "Sony" to paaugstinājusi un rezultātā palielinājusies cena arī pircējiem.

Tomēr kā vēsta "The Next Web", jau svētdien albuma cena atkal tika pazemināta līdz iepriekšējai, bet "Apple" un "Sony" komentārus izdevumam nav izdevies iegūt.

Jau vēstīts, ka 11.februārī, 48 gadu vecumā mūžībā aizgāja dziedātāja un aktrise Vitnija Hjūstone.
Soulmūzikas zvaigzne tika atrasta mirusi vannā savā "Beverly Hilton" viesnīcas numurā, kur viņa bija ieradusies, lai piedalītos "Grammy" balvas pasniegšanas ceremonijā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju dziedātāja nav mirusi vardarbīgā nāvē, tāpat pagaidām tiek uzskatīts, ka Hjūstone nebija lietojusi kādas aizliegtās vielas. Tiesa, tabloīdi ziņo, ka iepriekšējā vakarā pirms savas nāves Vitnija Hjūstone pamatīgi uzdzīvojusi viesnīcas bārā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!