Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. marta rītā, pulksten 6 pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Esplanādes pusē norisināsies pirmais pop-up koncerts "Satikšanās punkts".

Kā "Delfi" informē organizatori, uz to tiek aicināti Ukrainas cilvēki, kuri jau ir ieradušies Latvijā. Koncertā uzstāsies grupa "Carnival Youth". Tās mūzikas pavadībā, kopīgi ar vietējiem varēs sagaidīt saullēktu. Īpaši tiek aicināti arī visi brīvpratīgie, kuri pašaizliedzīgi iesaistās palīdzības darbos.

Pasākuma idejas autori un organizatori, festivāla "Ezera skaņas" kolektīvs, uzsver, ka šajā pārbaudījumiem pilnajā laikā cilvēkiem ir svarīgi nodrošināt publiskas tikšanās, kurās dalīties vienam ar otru savos stāstos un sajūtās, kā arī veidot kopīgus notikumus, lai veicinātu Ukrainas cilvēku iekļaušanu Rīgas kultūras dzīvē.

Pasākumam ir pop-up raksturs ar improvizētu skatuvi, kafiju un cepumiem. Apmeklētāji ir aicināti ņemt līdzi brokastis, siltu segu un piknika krēslus. Plānots, ka līdzīgi pasākumi šajā norises vietā notiks turpmākā mēneša ietvaros katru sestdienas pēcpusdienu. Pasākumu laikā tiks vākti arī skaidras naudas ziedojumi Ukrainas atbalstam.

Vairāk informācijas atrodams festivāla "Ezera skaņas" "Facebook" profilā un pasākuma lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!