Tuvojoties aprīlim un grupas "Metallica" otrajam koncertam Rīgā, portāls "Delfi" sadarbībā ar koncertaģentūru "FBI" aicina piedalīties konkursā, kura galvenā balva ir tikšanās ar grupas mūziķiem īsi pirms koncerta.

Šoreiz fanus sagaida nevis zināšanu pārbaudījums pareizu atbilžu noteikšanā, bet radošs konkurss, kurā svarīgi pierādīt ne tikai savas plašās zināšanas par grupu "Metallica", bet arī spēju ietērpt vārdos savu skaistāko un nozīmīgāko mirkli, kas saistīts ar grupu "Metallica".

No klasesbiedra palienēta audiokasete, kas joprojām goda vietā, krāsas baloniņš, kas uzpūš liktenīgo burtu kombināciju METALLICA uz kādas Purvciema mājas sienas, rūpīgi iekārtota klade ar dziesmu tekstiem un izgrieztiem preses attēliem, kas mantota no vecākiem, kaut vai spilgts mirklis no 2008. gadā notikušā koncerta Skonto stadionā, piedzīvojums, kurā pavada grupas mūzika... - Tas viss noderēs, lai radītu Jūsu satriecoši magnētisko stāstu, eseju, noveli, kas, iespējams, uzvarēs konkursā, un Jūs satiksiet grupu.

Radošais darbs (apjomā nebūtu vēlams pārsniegt 2000 zīmes) jānosūta uz e-pastu (esplanade@delfi.lv) ar norādi "Magnetic" līdz 22.martam plkst. 12:00. Nosūtot darbu, jānorāda autora īstais vārds un uzvārds, kontakttālrunis un e-pasta adrese, kā arī pseidonīms, kas tiks izmantots konkursa nākamajās kārtās. Darbam vēlams nosaukums. Ja iesūtītajam materiālam nebūs nosaukuma un autora pseidonīma, "Delfi" patur tiesības to izdomāt, nesaskaņojot ar autoru. Darba nosūtīšanai var izmantot arī zemāk esošo bloku.

Iesūtītie darbi tiks publicēti portālā "Delfi" un līdz 13.aprīlim par tiem varēs balsot. Piecus balsojumā uzvarējušos darbus vērtēs žūrija, nosakot vienu uzvarētāju, kurš saņems "meet&greet" ielūgumu uz koncertu "Arēnā Rīga" 17. aprīlī. 

"Delfi" patur tiesības atteikt dalību konkursā autoriem, kuru darbi nav saistīti ar tēmu, kuru darbos ir nepamatoti pārkāptas literārās valodas normas, lietota necenzēta leksika, kuru darbi satur aicinājumus uz vardarbību vai to nekritiski attēlo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!