Foto: Mads Perch
Trešdien, 22. jūnijā, Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies britu rokgrupa "Placebo". Koncerta rīkotāji no "L Tips Agency" publicējuši koncerta apmeklētājiem noderīgu informāciju, kas pasākuma baudīšanu padarīs ērtāku un patīkamāku.

Jau iepriekš ziņots, ka pirms "Placebo" uzstāšanās mūzikas mīļotājus un fanus izklaidēs igauņu apvienība "Sibyl Vane" un pašmāju grupa "Purple Negative".

Šobrīd koncerts ir pilnībā izpārdots, biļetes uz to vairs nav pieejamas.

Siguldas pilsdrupu estrāde tiks atvērta pulksten 19. Pirmie iesildītāji "Purple Negative" uz skatuves kāps pulksten 20, bet igauņu grupa "Sybil Vane" uzstāšanos sāks pulksten 20.45. Savukārt "Placebo" koncerts sāksies pulksten 21.45.

Koncerta organizatori aicina apmeklētājus un fanus ierasties norises vietā savlaicīgi.

Lielā cilvēku skaita dēļ automašīnu sastrēgumi var veidoties arī pie autostāvvietām Siguldas pils parka tuvumā, kā arī drošības kontrole un biļešu pārbaude pie ieejas var prasīt vairāk laika, norāda koncerta rīkotāji.

Pils parka teritorijā, pirms ieejas pilsdrupās, tirgotāji piedāvās dažādu ēdienu un dzērienu klāstu. Būs pieejama arī "Placebo" un iesildītāju atribūtika. Koncerta rīkotāji iesaka apmeklētājiem sagatavot skaidru naudu norēķiniem, jo lielā cilvēku skaita dēļ karšu termināļi var nedarboties.

Tāpat rīkotāji atgādina, ka koncerta teritorijā nebūs iespējams ienest lietussargus, saliekamos krēslus. Apmeklētāji aicināti padomāt par atbilstošu apģērbu lietus gadījumā. Ar sīkākiem noteikumiem iespējams iepazīties "Biļešu servisa" mājas lapā vai uz elektroniskās biļetes.

VIP biļešu īpašniekiem jāseko norādēm Siguldas pils tuvumā. Būs pieejama VIP autostāvvieta, iespējami tuvu pasākuma norises vietai, atsevišķa ieeja pilsdrupu teritorijā, iespēja vērot koncertu no pils D torņa galerijas sēdvietām, atsevišķa zona ar bāru un labierīcībām, kā arī vieglas uzkodas un welcome dzēriens.

Pēdējais termiņš VIP auto stāvvietas pieteikšanai rakstot uz info@ltips.lv 21. jūnijā līdz pulksten 19.

Pēc koncerta papildu vilciens uz Rīgu nav norīkots, bet ir iespēja uz un no koncerta uz Rīgu doties ar īpašo "Placebo" fanu autobusu. Plašāk par reisu – "Biļešu servisa" mājaslapā.

Jau ziņots, ka britu alternatīvā roka zvaigznes "Placebo" gleznainajā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies savas vasaras festivālu turnejas ietvaros, kurā labi zināmos hitus papildinās arī nesen iznākušas kompozīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!