Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kanādiešu dziedāja Avrila Lavinja, kuras debijas albums "Let Go" iznāca pirms 20 gadiem, 31. augustā tikusi pie savas zvaigznes Holivudas slavas alejā.

Kā medijam "Variety" stāsījusi pati dziedātāja, loks esot noslēdzies, jo pirms 20 gadiem, 16 gadu vecumā viņa pirmo reizi devusies un Losandželosu un arī Holivudā apmeklējusi leģendāro slavas aleju.

Svinīgajā pasākumā bija arī kāds neveikls mirklis, kad Lavinja atsedza savu fotogrāfiju, kurā viņa redzama 16 gadu vecumā. Brīdī, kad tika norauts pārsegs, fotogrāfija nokrita zemē, izraisot publikas jautrību.

"Tātad man bija 16 gadi un es pirmo reizi devos ceļojumā uz Holivudu, un, protams, man bija jāapmeklē Slavas aleja, jo tā ir ikoniska," sacīja dziedātāja. Fotogrāfijā pirms 20 gadiem Lavinjai mugurā ir džemperis ar uzrakstu "Skateboarding is not a crime" – "Skeitbords nav noziegums". Ar tādu pašu džemperi un skeitborda dēli 37 gadus vecā dziedātāja pozēja pie savas jaunās zvaigznes.

Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Atceros, kā redzēju visus šos leģendu vārdus un tobrīd pat iedomāties nespēju, ka arī mans vārds šeit būs," sacīja dziedātāja.

Ar īpaši sagatavotām runām Lavinju sveica gan grupas "Goldfinger" līderis Džons Feldmans, kurš ir dziedātājas jaunākā albuma producents, gan arī reperis un dziedātājs Machine Gun Kelly, ar kuru savukārt mūziķe kopā šovasar bija devusies turnejā.

Avrila Lavinja ierakstu līgumu parakstīja 16 gadi vecumā un drīz pēc tam izdeva debijas albumu "Let Go", kas joprojām ir 21. gadsimtā visvairāk pārdotais kāda Kanādas mūziķa albums. Kopskaitā dziedātāja izdevusi septiņus albumus un astoņas reizes bijusi nominēta "Grammy" balvai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!