Foto: Raivis Gertners

Sekojot veiksmīgi aizvadītajai "Republikas tūrei" 2019. gadā, atjaunotais tās sastāvs – ansis, "Singapūras satīns", Edavārdi un Prusax – aicina uz lielkoncertu sēriju piecās Latvijas pilsētās, portālu "Delfi" informē rīkotāji.

2020. gadā "Republikas tūres" sastāva četriniekā Ozolu un Viņu nomainījuši "Singapūras satīns" un Prusax, lai klausītājiem piedāvātu savus jaunākos ierakstus no albumiem "Ne jau atkal" un "A+". Repa izpildītājs Edavārdi kopš iepriekšējās turnejas publicējis jau četrus jaunus singlus, kā arī dziesmu "Labirints" kas tapusi kopā ar ansi, "Very Cool People" un Kristīni Prauliņu. Savukārt reperi ansi "Republikas tūres" koncertos varēs novērtēt, gatavojoties viņa Rīgas lielkoncertam.

Interneta mūzikas servisos 2019. gadā ansis, "Singapūras satīns", Edavārdi un Prusax bija vieni no biežāk straumētajiem latviešu repa izpildītājiem, tāpēc, lai savus cienītājus satiktu plašākā republikas teritorijā, šogad viņi turneju papildinājuši ar Jelgavas un Madonas koncertiem.

"Republikas tūre" jeb "rep-publikas" tūre ir pazīstamu Latvijas repa izpildītāju kopēju lielkoncertu sērija ārpus valsts galvaspilsētas, lai šobrīd aktuālāko mūzikas žanra dzīvo izpildījumu nogādātu tuvāk visiem Latvijas klausītājiem. Koncertos dzirdamas gan reperu populārākās kompozīcijas, gan kopējās dziesmas.

"Republikas tūre 2020" viesosies Valmieras Kultūras centrā 7. martā, Ventspils TN "Jūras vārti" 14. martā, Liepājas Latviešu biedrības namā 20. martā, Madonas Kultūras namā 4. aprīlī un Jelgavas koncertzālē "Mītava" 25. aprīlī.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!