Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. jūlijā, sāksies viens no šīs vasaras grandiozākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls "Positivus", kurā uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mākslinieki un muzikālās apvienības no dažādām valstīm.

Līdz pat festivāla pirmajai dienai portāls "Delfi" lasītājus iepazīstinās tuvāk ar galveno - "Nordea" un "Lattelecom" - skatuvju māksliniekiem, kā arī sniegs muzikālu ieskatu viņu daiļradē.

Šoreiz tuvāk iepazīstināsim ar britu grupu "Elbow", kas ir viena no retajām grupām, kuru klausoties raud arī īsti vīrieši, un iespēju uzstāties miljardu auditorijas priekšā tā ir nopelnījusi ar pacietīgu un kvalitatīvu darbu, vēsta festivāla rīkotāji.

"Elbow" ierakstījuši Londonas Olimpisko spēļu himnu "First Steps", 2008. gadā ieguvuši prestižo "Mercury" balvu, kā galvenie mākslinieki spēlējuši uz Glastonberijas skatuves, briti nebūt negrasās samazināt apgriezienus.

2014. gada martā klajā nāca nu jau sestā apvienības plate "The Take Off And Landing Of Everything", kas jau atkal saņēmusi ļoti pozitīvas kritiķu un klausītāju atsauksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!