Foto: Publicitātes foto

9. februārī tiks izziņoti pirmie "Positivus" festivāla mākslinieku vārdi. Lielākais mūzikas notikums Baltijā devīto reizi norisināsies Salacgrīvā – šogad no 17. - 19. jūlijam. Šobrīd cena trīs dienu biļetei bez teltsvietas ir 60 eiro un trīs dienu biļetei ar teltsvietu – 66 eiro, taču pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās pieaugs, vēsta festivāla rīkotāji.

"Positivus" festivāls ir viens no gaidītākajiem gada pasākumiem ne tikai mūzikas cienītājiem, bet arī daudziem citiem vasaras un brīvā laika baudītājiem. 

Paralēli populāru latviešu un ārzemju mākslinieku koncertiem, smuko lietu tirdziņam, kinoteātrim, vairākām ēdināšanas zonām, improvizācijas teātru izrādēm un jauno literātu lasījumiem, tajā iespējams izbaudīt vēl daudzas citas izklaides.

2014. gada "Positivus" pulcēja festivāla vēsturē vislielāko ārvalstu apmeklētāju skaitu – gandrīz 9000, tai skaitā ne tikai no Baltijas un Skandināvijas, bet arī Vācijas, Apvienotās Karalistes, Itālijas, Nīderlandes un pat no citiem kontinentiem. 

Trīs dienu laikā uz astoņām festivāla skatuvēm uzstājās vairāk nekā 100 mākslinieku, tostarp tādi pasaulē atzīti mūziķi kā "Kraftwerk", "The Kooks", Ellie Goulding, King Charles, "Elbow", "Future Islands", "Bastille", "Temples", "The 1975" un daudzi citi.

No pirmdienas, 9. februāra, festivāla biļešu cena pieaugs - trīs dienu biļete bez teltsvietas maksās 65 eiro un trīs dienu biļete ar teltsvietu - 71 eiro. Biļetes iespējams iegādāties www.positivusfestival.com, "Biļešu Serviss" kasēs un "Nordea" bankomātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!