Foto: F64

"Positivus" festivālā, šogad taps jauna mūzikas skatuve – "Palladium", kas būs pirmā festivāla skatuve zem jumta, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori "Positivus Music".

Jaunās skatuves programmā paredzētas Baltijas mūziķu uzstāšanās un sestdienas programmu organizēs "Tallinn Music Week" konferences rīkotāji. Tādējādi festivāls, kurš notiks jau sesto gadu 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā, piedāvās mūzikas un mākslas programmu nu jau uz astoņām skatuvēm (Tele2 skatuve, Nordea skatuve, Red Bull Music academy, I Love You skatuve, Palladium skatuve, Kino telts, brīvdabas skatuve un LB pludmales skatuve).

"Festivāla jaunā skatuve zem jumta, jeb precīzāk, teltī nav tādēļ, ka mēs baidāmies no lietus, bet lai panāktu īstu koncerta atmosfēru gaišā dienas laikā. Telts arī labāk ļaus noslēgties no apkārt notiekošā un baudīt "Palladium" teltī notiekošo," skaidro festivāla rīkotājs Ģirts Majors

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā "Positivus" paziņoja pirmos šīs vasaras festivāla māksliniekus, tās būs grupas un mūziķi: "Friendly Fires", "SBTRKT" live, "Ewert and the Two Dragons", "Givers", Jamie N Commons, Lucy Rose, "Vondelpark" un "Cashier No.9's".

Drīzumā gaidāma pirmo galveno mākslinieku izziņošana un līdz tam festivāla divu dienu biļetes maksās 29 latus. Pēc pirmo galveno mākslinieku paziņošanas festivāla divu dienu biļete (bez vietas telšu pilsētiņā) maksās 33 latus un tuvojoties festivālam vēl vairāk. Atgādinām, ka pagājušā gadā pirmo reizi festivāla otrā diena bija izpārdota un pie ieejas biļetes vairs nevarēja iegādāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!