Foto: Publicitātes foto

Šīs vasaras "Positivus" festivālā kā galvenie mākslinieki uz lielās skatuves kāps britu grupas "Keane" un "The Vaccines", kā arī pašmāju zvaignes "Instrumenti", pirmdien preses konferencē koncertzālē "Palladium" pavēstīja festivāla organizatori "Positivus Music".

Festivālā atgriezīsies arī pagājušā gada meiteņu mīlulis un skatuves konstrukciju akrobāts King Charles. Mākslinieku vidū būs zviedru grupa "Niki and The Dove"

Atgādinām, ka iepriekš pirmie nosauktie šīs vasaras festivāla mākslinieki ir: "Friendly Fires", "SBTRKT" live, "Ewert and the Two Dragons", "Givers", Jamie N Commons, Lucy Rose, "Vondelpark" un "Cashier No.9's".

"Positivus" festivāls šogad piedzīvos dažādas pārmaiņas: festivāla otrā skatuve sauksies "Nordea skatuve" un atradīsies vecajā estrādē. Kļūstot lielāka, atrašanās vietu mainīs "RedBull skatuve", un klāt nāks pavisam jauna - "Palladium telts", kura top kopā ar Eiropas festivālu atbalstītāju, zīmolu "Tuborg".

Jau ziņots, ka "Positivus" festivāls šogad norisināsies no 21. un 22. jūlijā, Salacgrīvas Zvejnieku parkā.

Pēc galveno mākslinieku izziņošanas tiek paaugstināta festivāla biļešu cena un turpāk divu dienu ieejas maksa būs 33 lati, ar telts vietu - 36.50 lati.

Biļetes uz festivālu nopērkamas internetā tickets.positivusfestival.com, "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un "Nordea" bankomātos visā Latvijā.

Foto: 'Positivus 2011'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!