Foto: Publicitātes foto
Festivāla gaisotne īpaši komfortablos apstākļos – tieši to Positivus festivāls piedāvās visiem VIP biļešu īpašniekiem, sniedzot iespēju vērot koncertus no ekskluzīviem skatu punktiem, atpūsties labiekārtotā, slēgtā zonā un izbaudīt dažādas ērtības, ziņo festivāla organizatori.

VIP biļete nodrošina ieeju festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā visas trīs dienas, ieeju labiekārtotā, norobežotā VIP zonā pie galvenās skatuves, iespēju novietot auto VIP autostāvvietā tuvu ieejām festivāla teritorijā, kā arī iespēju apmainīt festivāla biļeti pret aproci VIP autostāvvietā.

Labiekārtotajā VIP zonā iekļūšana paredzēta tikai VIP biļešu īpašniekiem un festivāla divu galveno skatuvju māksliniekiem. Tajā darbosies restorāns un bārs ar plašu ēdienkarti un dzērienu piedāvājumu, būs iespējams skatīties tiešraidi no festivāla teritorijas, kā arī skatīties un klausīties visas festivāla lielākās zvaigznes no paaugstinātas platformas ērtākai "Lattelecom" skatuves koncertu vērošanai. 

Katrs, kurš iegādāsies VIP biļeti, saņems VIP viesu īpašās dāvanas - oficiālo "Positivus" festivāla t-kreklu un ekskluzīvi VIP viesiem sagatavotu festivāla programmu. VIP biļetes cena ir 200 eiro.

Tiem, kuri jau iegādājušies festivāla biļeti trīs dienām, festivāla VIP viesa statusu ir iespējams iegūt par papildus samaksu 140 eiro, iegādājoties īpašo "Upgrade To VIP" biļeti. "Upgrade To VIP" biļete ir pieejama tikai festivāla interneta lapā.

Kā ziņots, devītais "Positivus" festivāls Salacgrīvas Zvejnieku parkā norisināsies no 17.jūlija līdz 19.jūlijam. Līdz ar iepriekš minētajiem mūziķiem tajā uzstāsies arī jau iepriekš izziņotie Roberts Plānts un "The Sensational Space Shifters", "Placebo", "Kasabian", "St.Vincent", "Basement Jaxx", Toms Odels, "Jungle", "Charli XCX", "Lamb", "Everything Everything", "Fenech-Soler", Džeks Gerets, "Ewert and the Two Dragons", "The Sound Poets", "Kate Boy", "King Gizzard&The Lizard Wizard", "Triana Park", "Max Jury" un "Soak". Līdz festivāla sākumam gaidāmi vēl vairāki paziņojumi par māksliniekiem, kas uzstāsies uz piecām "Positivus" skatuvēm.

Biļetes nopērkamas festivāla mājaslapā, "Biļešu servisa" kasēs un "Nordea" bankomātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!