Foto: Publicitātes foto
Pirmā "Positivus" festivāla skatuve pilnībā nokomplektēta – ir zināmi visi mākslinieki, kas uzstāsies uz "Red Bull Music Academy" skatuves. Jau izziņotajiem slavenajiem ritma pavēlniekiem "Araabmuzik", "Egyptian Lover", DJ Sliink un "Dorian Concept Trio" pievienosies vēl piecpadsmit mākslinieki, kas pārstāv gan Baltijas valstis, gan Poliju un Lielbritāniju, stāsta festivāla rīkotāji.

Kā ik gadu, "Red Bull Music Academy" piedāvās pašus spožākos elektroniskās mūzikas talantus, kas ar eksperimentiem skaņu jomā un skaļiem ritmiem festivāla atmosfēru iegriezīs pa īstam, stāsta festivāla organizatori. "Breach" no Lielbritānijas, pašmāju DJ AI-VA, "Mr Krime" no Polijas un citi rūpēsies par elektrizētu un elektronisku gaisotni, kā arī sniegs pašu labāko no techno, hip-hop, house un citiem žanriem.

Līdz ar "Breach", DJ AI-VA un "Mr Krime" uz "Red Bull Music Academy" skatuves spēlēs "Without Letters", "Dave Storm Live", "Break Da Funk", "Avoid Dave", "Grind Live", "Münpauzn", "Bandmaster", "Smthing Smthing", DJ Quest & Paul Oja, "Mr Nestor", Niklāvz un "Mr Krime Band".

"Red Bull Music Academy" jau vairākus gadus pēc kārtas Positivus festivālā ienes ritma un skaņu dažādību, aicinot uzstāties talantīgus māksliniekus, kuri atklāti meistarklašu un festivālu sērijā visā pasaulē, stāsta "Positivus" pārstāvji. "Tāda arī ir "Red Bull Music Academy" būtība – aicināt talantīgākos dažādus stilus pārstāvošus mūziķus tikties kādā no pasaules vietām, lai pa dienu visi kopā strādātu studijās, bet vakarā uzstātos. Pēc katras akadēmijas studiju darba rezultāts tiek arī izdotas skaņdarbu kompilācijas," stāsta rīkotāji.

Labāko setu izlasi no Positivus festivāla varēs noklausīties arī "Red Bull Music Academy" radio.

Devītais "Positivus" festivāls norisināsies no 17. līdz 19. jūlijam Salacgrīvas Zvejnieku parkā. Līdz šim festivālā dalību apstiprinājuši "Robert Plant and the Sensational Space Shifters", "Placebo", "Kasabian", "Warpaint", "St.Vincent", "Basement Jaxx", "Tom Odell", "Jungle", DJ Jonathan Toubin, "Charli XCX", "Lamb", "Everything Everything", "Fenech-Soler", Jack Garratt, "Ewert and the Two Dragons", "The Sound Poets", DJ Toms Grēviņš & Oded Kafri, "Kate Boy", "King Gizzard & The Lizard Wizard", "Triana Park", "Max Jury", "Soak", "Peace", "East India Youth", "Indiana", "Vök", Jennie Abrahamson, "Rangleklods", "Public Access T.V.", "Rival Sons", "Ghostpoet", "Inokentijs Mārpls", "Momend", "Laika Suns", "Galvanic Elephants", "Zebra Island", "Super Besse", "The Bongo Club", "DJ Krankenwagen", "Future Folk Orchestra", "Parára", "The Pink Elephant", "Mona de bo", Alise Joste, Matīss Kļaviņš, "Würffel", "Sibyl Vane", "The Werg", "Garbanotas Bosistas", "Moontalk", "Rīgas Modes", "Sigma", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "The Big Bluff" un "Laime Pilnīga". Līdz festivāla sākumam gaidāmi vēl vairāki paziņojumi par māksliniekiem, kas uzstāsies uz "Positivus" sešām skatuvēm.

Festivāla biļetes nopērkamas internetā, Biļešu Serviss kasēs un "Nordea bankomātos". Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 65,00 eiro, trīs dienu biļetes ar teltsvietu cena ir 71,00 eiro. Pieejamas arī vienas dienas biļetes, kuru cena ir 35,00 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!