7. janvārī "Positivus" rīkotāji izziņojuši vēl septiņus māksliniekus, kas uzstāsies 2016. gada festivālā. Kā pirmā gaidāmā festivāla dalībniece novembra beigās tika izziņota Elija Goldinga.

Programmu papildina angļu alternatīvā roka grupa "Wolf Alice", britu dziedātāji Džons Ņūmens (John Newman) un Ričards Houlijs (Richard Hawley), skotu mūziķis Sī Dunkans (C Duncan), amerikāņu grupas "Mercury Rev" un "San Fermin", kā arī zviedru dziedātāja Seinabo Seja (Seinabo Sey).

"Wolf Alice" nesen nominēti "Grammy" balvai, kā arī apbalvoti ar vairākām britu mūzikas žurnāla "NME" balvām.

"Positivus" festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas notikums Baltijā, kas pēdējos gadus pulcē ap 30 tūkstošiem apmeklētāju no visas pasaules.

Festivāla pastāvēšanas laikā tajā ir uzstājušās populārās mūzikas lielākās zvaigznes, to skaitā Roberts Plānts, "Muse", "Kraftwerk", "Sigur Rós", "Manic Street Preachers", "James", Moby, kā arī daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Pasākuma programmu veido arī cita veida mākslas un kultūras notikumi – filmu seansi, dažādas performances, teātra izrādes, turklāt padomāts ir arī par pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem, kuri var piedzīvot dažādas atrakcijas bērnu zonā.

2016. gadā "Positivus" festivāls notiks no 15. līdz 17. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!